internet 4G

internet 4G

sâmbătă, 25 octombrie 2014

Nu pleca la drum fara prietenul cel mai bun ..... CARDUL PERSONALIZAT DE ASISTENTA RUTIERA

AM DESFIINTAT BARIERA RESTRICTIILOR IN ASISTENTA RUTIERA

Am pornit “IMPREUNA LA DRUM” si am luat acest lucru in serios. Incepand din vara lui 2013, am lansat, in premiera pentru Romania, cardurile personalizate de asistenta rutiera fara limita de evenimente. Am declarat acest an unul al schimbarilor in bine, fapt ce se reflecta mai inainte de toate in serviciile pe care le oferim. Ne-am axat pe trei avantaje majore care sa vina in sprijinul conducatorilor auto:

- Cel mai mare numar de servicii de asistenta rutiera la care ne-am putut gandi
 
- Cea mai vasta acoperire geografica pentru Romania si Europa la care s-ar putea aventura un conducator auto
 
- Zero limite la numar de interventii
 
A alege un card personalizat de asistenta rutiera inseamna sa alegi respect, siguranta si grija indiferent de cat de des este nevoie. Astfel, am decis sa desfiintam limitarile pe numar de interventii de asistenta rutiera si sa fie non stop alaturi de conducatorii auto, in adevaratul sens al cuvantului.

Ne dorim, de asemenea, sa stii ca cu acest card personalizat de asistenta rutiera ai la indemana un serviciu la care poti apela indiferent de ora sau de locul in care masina ta se afla imobilizata. Timpul de asteptare pentru interventie va fi unul scurt, interventia eficienta, iar grija ta inexistenta.
 
DRUM BUN!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu